Alle nieuwsberichten

Vanaf 1 januari 2016 is het voor ANWB leden mogelijk om na het eerste verzekeringsjaar hun Wegenwacht Service op elk moment op te zeggen. ANWB laat daarmee de vaste opzegdatum van 15 november los. U kunt daarom op elk moment  overstappen naar de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance. Uw  profiteert dan van alle voordelen die onze Pechhulp Verzekering biedt. Bovendien bespaart u dan al snel tientallen euro’s per jaar.

Wat is er veranderd bij de ANWB Wegenwacht?

Het is vanaf 1 januari 2016 mogelijk om als lid van de ANWB de Wegenwacht Service op elk moment op te zeggen. Voor bestaande leden geldt dat zij vanaf 1 januari 2016 kunnen opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Voor nieuwe leden in 2016 geldt dat zij op elk moment kunnen opzeggen, na het eerste verzekeringsjaar.

Profiteer van onze Pechhulp Verzekering

Met de wijziging die de ANWB heeft doorgevoerd, kunt u op elk moment onze Pechhulp Verzekering afsluiten. U kunt namelijk het hele jaar de Wegenwacht opzeggen.

Voordelen van onze Pechhulp
Met onze Pechhulp Verzekering profiteert u direct van een aantal voordelen:

  • Altijd snel geholpen, waar de auto ook komt stil te staan
    Of u nu ergens in Europa strand, of voor de deur. Eén telefoontje naar de alarmcentrale en hulp is onderweg. Er wordt altijd geprobeerd om de auto ter plekke te repareren. En als dat niet mogelijk is, dan wordt de auto of motor naar een garage gebracht. Kan de auto niet dezelfde dag gerepareerd worden? Dan krijgt u een vervangende auto ter beschikking, zodat u verder op weg kan.
  • Uniek in Nederland: pechhulp voor de motor
    U kan nu ook kiezen voor de module ‘Vervangende motor’. Bij pech onderweg kan u kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto.
  • Het maakt niet uit wie er van het voertuig gebruikt maakt
    De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat niet de bestuurder, maar de auto of motor voor pechhulp verzekerd is. Als de partner of kinderen gebruik maken van het voertuig, dan worden zij bij pech ook altijd geholpen. Dat is wel zo prettig.

 

Meer informatie

Allianz Global Assistance biedt meerdere pechhulppakketten. Wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 078 676 9000. Of per e-mail via acceptatie.volmachten@hoekschewaardassuradeuren.nl. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17.00 uur.