Document inzien

Hieronder kunt u met uw unieke code inloggen in de beveiligde Postex omgeving.

Nadat u bent ingelogd kunt u:

  • uw documenten inzien en downloaden;
  • zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen;
  • per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden.

Wat verandert er?

Wanneer u uw verzekering digitaal aangevraagd heeft ontvangt u voortaan uw correspondentie digitaal. Hierdoor ervaart u direct het gemak van de digitale postverzending.

Wanneer wij geen e-mailadres hebben, verandert er eigenlijk niets, u krijgt er alleen iets bij. U ontvangt nog steeds alle correspondentie, zoals polissen, brieven en facturen. Daarnaast ontvangt u naast het poststuk ook een voorblad met een unieke (tijdelijke) code om de poststukken ook digitaal in te zien.

Post voortaan per e-mail ontvangen?

De wijziging in de verzending biedt nieuwe mogelijkheden. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het ook mogelijk om aan te geven of u de post van ons voortaan per e-mail wenst te ontvangen. U kunt zelf uw ontvangstvoorkeur bepalen, per post of via e-mail.

Postex hanteert strikte privacy- en veiligheidsvoorwaarden en zal uw gegevens zorgvuldig behandelen. Postex vraagt nooit om inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze ook nooit aan derden! Wilt u meer weten over Postex? Kijk dan op: www.postex.com.

Vragen?

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn. Twijfelt u aan de echtheid van de poststukken, of heeft u nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen.

De veelgestelde vragen hebben wij hieronder alvast op een rij gezet:

Wie is Postex?
Postex is een bedrijf dat de poststukken met het logo van ons verzendt. Traditionele post en digitale verzending is beide mogelijk.

Ik wordt doorgestuurd naar een omgeving van Postex, kan ik daar veilig betalen?

Ja dat kan, Postex heeft een beveiligde omgeving (zie groen slotje in de url). Daar kunt u de openstaande verzekeringspremie voldoen.

Ik wil altijd mijn post digitaal ontvangen
Dit kunt u als klant zelf ingeven door in te loggen via de unieke code op uw voorloopblad.

De nota ziet er anders uit dan voorheen
Dat klopt voor de herkenbaarheid hebben wij ons logo toegevoegd.

Kan ik nog een acceptgiro ontvangen zoals ik die in het verleden heb ontvangen?
Nee, dat is helaas niet meer mogelijk, banken gaan hier ook mee stoppen. U kunt eenvoudig en snel het bedrag overmaken via internetbankieren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de Europese overschrijfkaarten van uw eigen bank. Mocht u die niet hebben, dan kunt u deze opvragen bij uw bank.